Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Кулажинська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 22200745) був реорганізований і увійшов до складу Великодимерської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

02 травня 2019 року голова райдержадміністрації М. Клименко провів розширену оперативну нараду.

В нараді взяли участь: перший заступник голови адміністрації Ю. Плакся, заступник голови адміністрації О.Юрченко, голови сільських та селищних рад, начальники служб, управлінь, відділів, завідуючі секторів райдержадміністрації, начальники служб, управлінь, які забезпечують життєдіяльність району, представники громадських організацій та засобів масової інформації.

На нараді розглянуто питання про хід проведення двомісячника благоустрою на території населених пунктів Броварського району. Відповідно до розпорядження територія району була розбита на п’ять секторів, за кожним з яких було закріплено відповідальну особу на рівні не нижче керівника структурного підрозділу адміністрації; території секторів були поділені на два – шість підсекторів із закріпленням за ними відповідальної особи на рівні сільських та селищних голів, а також депутатів районної ради; території підсекторів були поділені на дві – вісім зон відповідальності, за якими були закріплені депутати сільських та селищних рад, члени виконкомів сільських та селищних рад, керівники комунальних підприємств, голови садових товариств та об’єднань, громадські активісти. 
Протягом шести тижнів двомісячника проводилися суботники по всіх населених пунктах району:

В селі Кулажинці - Прибирання на зупинках громадського транспорту, на дитячому майданчику, на території кладовища, вулиць Центральна, Галини Козюби, Київська, Центральна, посадка дерев і кущів.

20 квітня 2019 року на території району проводились акції «Посади своє дерево» та «Зробимо Україну чистою». 
В ході проведених робіт було ліквідовано 75 несанкціонованих сміттєзвалищ, зібрано та вивезено 2,95 тис. м3 сміття, висаджено 1 608 дерев, 814 тис. шт. кущів, впорядковано 12 тис. м2 квітників та газонів. 
Роботи з поліпшення стану навколишнього природного середовища, благоустрою, озеленення населених пунктів та прилеглих до них територій триватимуть і надалі.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *